Poți câștiga bani jucând jocuri de noroc în 2023?

0

Mulți jucători de cazino au impresia că pot să își deschidă cont Superbet și să înceapă să facă bani din asta de parcă ar fi o sursă suplimentară de venit. Desigur, nu vorbim doar de acest operator ci despre operatorii de jocuri de noroc, în general. La orice cazino online te-ai găsi să joci, câștigul nu poate fi garantat – de aceea se numesc „jocuri de noroc”, până la urmă.

Dar se poate să faci bani jucând jocuri de noroc? Răspunsul nu e chiar atât de simplu. Asta pentru că depinde de cum privești problema: îți dorești să faci bani pe termen scurt sau pe termen lung? Pentru a doua variantă, răspunsul e totuși imediat – nu, nu poți să faci bani din jocuri de noroc.

Avantaj casă

Cazinourile, atât offline, cât și online au un avantaj la toate jocurile pe care le propun așa-numitul RTP (Return to Player), caracteristic fiecărui slot sau joc de noroc. RTP (rată de plată, pe românește) înseamnă, procentual, suma de bani pe care un anumit joc o întoarce către clienți sub forma unor câștiguri.

Evident, pentru ca un cazino online vrea să facă profit, acest RTP nu va fi niciodată 100% sau peste. În principiu, dacă te-ai juca singur la un joc ca la aparate cu un RTP de 96%, la 100 RON investiții, ai putea încasa înapoi 96 RON. Rata de plată e teoretică și e valabilă numai pe termen lung, deci șansele tale să nu primești nici atât înapoi sunt cele mai bune. Sau, cine știe, poți să faci profit – doar că în acest mod ajungem la conceptul de “profit pe termen scurt”.

Profit pe termen scurt

Profitul pe termen scurt e perfect posibil la jocuri de noroc. Și e cam singura modalitate prin care poți să faci bani în acest domeniu, fiindcă rata de plată pentru jucători e sub 100%. Pe scurt, cu cât joci mai mult, cu atât sunt șanse mai mari să pierzi din fonduri. Dar dacă petreci puțin timp la un joc, există posibilitatea să o “lovești” și să ai profit.

Unii jucători folosesc și strategii de joc pentru a strânge bani pe termen scurt.

Strategii de joc

Strategia Martingale e una dintre cele mai populare, mai ales că poate fi utilizată cam la toate jocurile de noroc. Conceptul de bază e destul de simplu: trebuie să pariezi în cota 2.00 și să dublezi miza de fiecare dată când pierzi pariul. Dacă se întâmplă să câștigi, revii la miza inițială. Ideal ar fi să faci de câteva ori acest lucru și să te retragi. Marea problemă la strategia Martingale e că presupune un bankroll (buget) mare, pentru situația în care vei pierde pariul de multe ori la rând.

Strategia Paroli este fix inversă strategiei Martingale și poate mai potrivită câștigurilor pe termen scurt. Această strategie presupune să dublezi miza atunci când câștigi și să revii la pariul inițial atunci când pierzi. În esența, trebuie să prinzi o serie bună pentru a putea face profit.

Concluzie

Deși poți câștiga bani la jocuri de noroc pe termen scurt, cel mai indicat ar fi să privești acest domeniu doar ca pe o sursă de distracție. Niciodată nu trebuie să riști mai mult decât îți poți permite să pierzi și nici nu trebuie să ai mari așteptări atunci când te așezi la masa de joc. Sigur, cu toții ne dorim să câștigăm, mai ales atunci când sunt implicați bani reali, însă relaxarea și buna dispoziție trebuie să fie pe primul loc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata