Prefectul de Argeș ”se dă pe TIK TOK” din cea mai ”șmecheră” cameră a Prefecturii!

0

Febra TIK TOK  i-a cuprins nu doar pe tinerii din întreaga lume, dar, mai nou, și pe politicienii de la USR. Cel mai urmărit parlamentar român pe rețeaua de socializare atât de apreciată de copii și adolescenți, este un deputat USR, Filip Hăvărneanu. Useristă la rândul ei, prefcta de Argeș, Emilia Mateescu, a preluat modelul (posibil să fie linie de partid) și a început să posteze tot felul de nimicuri pe cunoscuta rețea.

”Probabil aici a băut Ceaușescu o cafea. Avem lifturi aurite”

Emilia Mateescu are, până în acest momemt, 256 de urmăritori și 11 postări, care mai de care mai curioase, mai ales dacă pui la socoteală că în cel puțin două dintre ele apare alături de niște preoți, ba chiar la mănăstirea Aninoasa, contrar vechilor antipatii dintre USR și biserică.

Dintre toate, cea mai simpatică postare este cea în care Emilia Mateescu prezintă mai multe spații din Prefectura Argeș printre care, lifturile aurite, camera în care probabil Ceaușescu a băut o cafea, sălile în care se decid restricțiile COVID, în care se fac poze ”șmechere” dar și cea mai ”șmecheră” cameră, mai exact biroul domniei sale. Foarte drăguț din partea doamnei Mateescu că vrea să fie la modă și se adresează celor care probabil, vor vota prima dată peste trei-patru ani. Însă ar trebui să se gândească de două ori dacă este ”COOL” să se adreseze neapărat cu termeni de tipul ”șmecheri”, ”șmechere” căci doar este reprezentanta Guvernului în Argeș. În rest, mult succes pe TIK TOK, doamna prefect!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata