ziarobiectiv.ro

Prefectul Perianu despre acuzele aduse de Lasconi: „Tot universul a fost împotriva doamnei primar”

„Nimeni nu are nimic cu doamna primar și nici atât cu locuitorii orașului. Este vorba strict de o aplicare a legii” a spus prefectul Radu Perianu după ce a fost acuzat de edilul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, atacarea în instanță de către Prefectură a autorizației de construție care a stat la baza lucrărilor de reabilitare a Bulevardului Pardon ar avea la bază strict motive politice. Reprezentantul Guvernului în teriotroiu a declarat că în urma controlului făcut de Inspectoratul de Stat în Construcții s-au găsit mai multe nereguli, iar în baza procesului verbal, Instituția Prefectului a avut obligația de a ataca documentul cât mai repede în instanță.

Citește și: CINE ESTE ALINA GORGHIU, ARGEȘEANCA CU CEA MAI MARE FUNCȚIE ÎN STAT?

„Cred că s-a ajuns prea departe! Vreau să subliniez încă de la început: nu am venit să fac polemică cu doamna primar. Fiecare face politică și face administrație conform propriului caracter, conform propriului fel de a fi. Nu stă în felul meu de a fi să arunc vorbe de ocară, să-mi ridic poalele în cap, să acuz fără temei, să arunc replici ca să arătăm care emai interesant și care și care e mai simpatic.

Tratez foarte serios problema orașului Câmpulung (…). Susținerea doamnei primar cum că ar fi victima unor jocuri politice este total falsă. Doamna primar a făcut o boacănă. Mare. Și acum a ales calea ușoară de a da vina pe altcineva. De-a lungul „filmului” acesta (n.r.- lucrările la Bulevardul Pardon) tot universul a fost împotriva doamnei primar. Dânsa a găsit de cuviință să spună că tot ce se întâmplă este doar un joc politic și locuitorii orașului Câmpulung sunt sacrificați de dragul jocului politic.

Citește și: PREFECTUL PERIANU – SEMNAL DE ALARMĂ CĂTRE INSTITUȚIILE PUBLICE ÎN CAZUL URȘILOR: „SĂ NU AȘTEPTE SĂ SE ÎNTÂMPLE NENOROCIRI”

Nimic mai fals. Nu există nicio intenție politică în ceea ce s-a întâmplat și în ceea ce se va întâmpla. Nimeni nu are nimic cu doamna primar și nici atât cu locuitorii orașului. Este vorba strict de o aplicare a legii și este vorba strict de respectarea unor obligații pe care le are și dânsă, și eu” a declarat prefectul Radu Perianu.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Prefectul Perianu despre acuzele aduse de Lasconi: „Tot universul a fost împotriva… […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.