Prefectura Argeș – protocol de colaborare cu Antidrog! Prefectul Perianu: „Am văzut vieți distruse de consumul de droguri”

Prefectura Argeș a semnat astăzi un protocol de colaborare cu Agenția Națională Antidrog pentru combaterea consumului de stupefiante, a anunțat prefectul Radu Perianu. Acest parteneriat va asigura un cadru legal pentru organizarea ativităților de prevenire, reducerea cererii și ofertei de droguri.

„Am semnat astăzi un protocol important, o colaborare cu Agenția Națională Antidrog. Este esențial să intervenim eficient în combaterea consumului de narcotice. Și pentru că mereu am afirmat că este mai bine să prevenim decât să ajungem să tratăm, e un principiu pe care aș vrea să îl aplic și acum. Prin profesia mea de bază, avocatura, am văzut vieți distruse de consumul de droguri.

Parteneriatul ne oferă un cadru legal ca să cooperăm și să desfășurăm activități de prevenire în acest domeniu. Scopul este să reducem cererea și oferta de droguri. Sunt convins că voi avea o colaborare bună cu Centrul Regional Antidrog Pitești condus de comisarul de poliție Daniel Gheorghe.

Protocolul de colaborare se circumscrie Strategiei naționale în domeniul drogurilor 2022-2026 de consolidare a parteneriatului cu instituțiile si autoritățile publice la nivel central și local, în vederea eficientizării demersurilor de prevenire a consumului și traficului ilicit de droguri” a declarat prefectul Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.