„Preferam să mâncam pâine cu sare în fiecare zi şi să fi trăit ea!” Reacția emoționantă a fratelui tinerei mămici moarte în spital!

0

„Preferam să mâncam pâine cu sare în fiecare zi şi să fi trăit ea. Banii nu o mai aduc înapoi” a fost prima reacție a fratelui Alexandrei, tânăra mamă care a murit care a fost lăsată să agonizeze șapte ore fără îngrijri medicale după ce avocații familiei au cerut recent despăgubiri de peste șapte milioane de euro. Reprezentanții legali au cerut ca fiecare membru al familiei să aibă compensații materiale, iar cele mai mari sume cerute sunt pentru cei trei copii, respectiv câte un milion de euro pentru fiecare.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! UN CĂLUGĂR SIHASTRU A VRUT SĂ VIOLEZE O ENORIAȘĂ!

În schimb, fratele Alexandrei a spus că ar fi preferat să mănânce pâine cu sare în fiecare zi, doar ca sora sa să trăiască. „Preferam să mâncam pâine cu sare în fiecare zi şi să fi trăit ea. Banii nu o mai aduc înapoi. Singurul lucru care pot să facă banii este să sprijine copii, să îi ajutăm pe aştia mici” a fost reacția bărbatului.

În cazul unei sentințe definitive, banii vor fi plătiți din polițele de asigurare ale medicilor responsabili de decesul tinerei și din cei ai Spitalului Județean Botoșani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata