Premieră în Argeș! Bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru un bulevard

0

Premieră în Argeș! Bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru un bulevard…Primăriţa Elena Lăsconi, anunţă o „premieră pentru Câmpulung”: din fondul de rezervă al Guvernului au fost prevăzuţi bani pentru celebrul bulevard Pardon, un simbol al municipiului, pomenit inclusiv în „Titanic Vals”, celebra piesă a lui Tudor Muşatescu.

În prezent, Bulevardul Pardon a intrat în conservare, după ce actualul edil a refuzat vechiul proiect făcut pe vremea lui Liviu Țâroiu. Motive sunt multe, dar la constructor nu se poate renunța.

Noroc că au venit banii de la Guvern că în bugetul local nu există bani pentru reabilitarea Bulevardului Pardon, până cum au fost doar …vorbe.

În cadrul unei conferințe de presă, viceprimarul Nicolae Zaharia a anunțat faptul că primăria Câmpulung va face un alt proiect, se pare că acesta este deja în lucru, dar se va păstra constructorul pentru că este prea riscant pentru primăria Câmpulung să rezilieze contractul deoarece ,,șantierul”, se va muta în instanță și va expira până și mandatul primarului Elena Lăsconi până se va primi sentința definitivă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata