Premoniție? USR – Game of Thrones de România!

USR și-a început ieri dimineață Congresul Național pe muzica celebrului serial Game of Thrones! După o perioadă în care clasa politică a fost dată peste cap, iar electoratul a decis ca primele trei locuri din punct de vedere electoral să fie PNL, PSD și USR, useriștii par să fi ajuns la apogeu. În schimb, circul ieftin și ideile lor rămân aceleași: save the bees, save the trees și m… PSD!

Poate ideea de a începe unul dintre momentele decisive ale partidului cu muzica unui serial este de fapt o premoniție. Au intrat sute și în scurt timp vor rămâne câteva zeci… în cazul fericit. Dacă organizațiile de tineret nu sunt înființate pentru că toți din USR sunt tineri, frumoși și liberi, iar partidul nu are soarta PP-DD, în câțiva ani o să ajungă asemenea PRM. Un partid plin de boșorogi care vor uita unde și-au lăsat bastonul.

Bine, asemănarea între PP-DD și USR nu se oprește aici. Amebele partide au obținut niște scoruri la alegerile electorale pentru că erau nou înființate. Dar după o perioadă în care nu au realizat nimic ci doar au fost alese din cauza unui val de antipatie față de partidele vechi, cum vor reuși să rămânî în primele organizații din Parlament? Este o întrebare pe care trebuie să și-o pună…

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.