Prepeliță despre plecarea de la FC Argeș: „Sunt un antrenor care prezintă interes altor cluburi”

0

Andrei Prepeliță, tehnicianul FC Argeș, nu va pleca de la FC Argeș, deși a primit mai multe oferte în vară și în iarnă de la alte cluburi. Antrenorul alb-violețilol a declarat că mai multe cluburi din România s-au interesat pentru a antrena echipele, dar, în condițiile în care are un contract semnat cu FC Argeș, nu va părăsi echipa din Trivale. De asemenea, acesta a spus că înțelegerea dintre FC Argeș și el va expira în vară, iar o eventuală prelungire va fi discutată după accederea în play off.

CITEȘTE ȘI: PLEACĂ GARITA LA FCSB? ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

„Am avut în vară, am avut și anul trecut în iarnă oferte pentru că eram la final de contract. Lumea s-a interesat de mine pentru ceea ce am realizat aici. Sunt un antrenor care prezintă interes altor cluburi. Nu pot să vorbesc despre ce se întâmplă la Criova. Eu am contract cu FC Argeș. Mai am contract până în vară condiționat de pprezența în play-off. Așa cum ați văzut am rezistat multor presiuni. Sunt aici. Cred că timpul îmi va da dreptate” a declarat Prepeliță.

Vă reamintim că Andrei Prepeliță a fost contestat în ultima perioadă din cauza rezultatelor slabe. FC Argeș a patru etape în care nu a reușit să marcheze niciun gol, motiv pentru care, atât edilul Cristian Gentea, cât și suporterii au cerut ca tehnicianul să renunțe la contract și să plece. Acum, se pare că după victoria cu Universitatea Craiova „apele s-au liniștit”, dar în cazul unei înfrângeri în etapa de vineri cu FC Voluntari, preesiunile asupra lui Prepe ar putea reveni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata