Prepeliță, prima reacție după demitere: „Am ochelarii lui Harry Potter, dar bagheta nu mi-au dat-o!”

0

Andrei Prepeliță, proaspărul tehnician principal demis de conducerea FC Argeș, a fost luat prin surprindere după înfrângerea cu Petrolul Ploiești de decizia Consiliului Director prin care a fost „retrogradat” la funcția de antrenor cu portarii. Acesta a declarat că s-a urmărit de mai multă vreme demiterea sa de pe banca tehnică și singura susținere pe care a avut-o a a fost din partea lui Jean Vlădoiu, președintele FC Argeș. Mai mult, fostul tehnician principal a spus că după ce i se va comunica oficial decizia, va lua legătura cu avocatul pentru demersurile necesare.

„Ar fi trebuit să mi se comunice personal. Nu știu! Am contract până în vara anului viitor. Corect era să ne așezăm la masă, să discutăm, nu să aflu de la dumneavoastră. Am venit la club când era în Divizia B. Au fost foarte multe situații în care am fost lăsat singur, în afară de Jean Vlădoiu, nu m-a susținut nimeni. De la începutul anului, s-au tot încercat anumite lucruri culminând cu acest comunicat de presă. Aștept să mi se comunice oficial.

Să aduci 17 jucători noi, să-i integrezi, să ai relații de joc… În etapa a 5-a aveam trei ședințe făcute. Cine să fiu? Am ochelarii lui Harry Potter, dar bagheta nu mi-au dat-o! Ne supunem! Dacă așa au hotărât, contactăm avocatul și vedem ce se întâmplă” a declarat Prepeliță.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata