Prepeliță – primele declarații după ce a i s-a făcut rău în timpul meciului cu FCSB!

0

Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș, nu s-a recuperat total după ce i s-a făcut rău în prima partidă a meciului cu FCSB, a anunțat acesta în urmă cu puțin timp. Tehnicianul a făcut o serie de investigații medicale după ce a făcut un puseu de tensiune, iar în această perioadă urmează un tratament prescris de medici. De asemenea, Prepeliță a pus tot momentul nefericit pe seama presiunii puse de conducerea clubului și de suporteri în ultima perioadă.

„Sunt bine, încerc să îmi revin. Nu sunt 100% recuperat. Și pentru mine a fost ceva neașteptat. Deși, discutam cu apropiații, cu familia, cu prietenii, că nu pun la sufelet unele lucruri, se pare că acestea se acumulează Organismul îți mai dă, așa, câte un semn. Am făcut unele investigații, am în continuare niște dureri de cap, dar sper să treacă. Am niște pastile de la doamna doctor, dar voi sta normal, voi fi pe bancă. Nu am restricții, doar că trebuie să treacă câteva zile ca să îmi revin”

Andrei Prepeliță

Chiar dacă se confruntă cu probleme medicale delicate, Andrei Prepeliță a spus că va fi pe banca tehnică la meciul de vineri, unde FC Argeș îi va întâlni pe cei de la Universitatea Craiova.

„Și dacă nu le trăiești pe bancă (n.r. – emoțiile meciului), credeți că în timpul în care am stat înăuntru (n.r.- în vestiar) sunt supravegherea doctorilor la meciul cu FCSB… mai rău a fost”

Andrei Prepeliță

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata