Președinte nou la PNL Argeș! Află cine!

0

Astăzi a fost ales noul președinte al organizației PNL Albota Arges, în persoana tânărului nostru coleg, Dumitru Roland Florian. Într-un timp foarte scurt, Roland a reușit să coaguleze o echipă tânără și energică, pregătită sa ofere o alternativă de viitor pentru administrația din comuna Albota.

Cu multă încredere și împreună putem face din PNL Albota o organizație puternică și unită, bazată pe valorile liberale, pe respectul față de cetățeni și pe responsabilitatea socială.

Roland Dumitru a precizat în mesajul său că a pregătit o serie de proiecte privind dezvoltare locală pentru comunitatea locală. Multe proiecte au fost concepute în urma consultărilor cu cetățenii și cu autoritățile locale și au ca scop îmbunătățirea calității vieții și a infrastructurii din localitate.

„În primul rând noi trebuie să credem că putem schimba ceva în Argeș, în Albota, în toate localitățile. Trebuie să îndrăznim mai mult să credem în forțele noastre. Roland este un om tânăr, cu familie, serios, foarte tenace și este un om fără teamă. În PNL avem nevoie de oameni care stau drepți, nu cu jumătate de normă la alte partide”, a transmis președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Alături de colegii liberali din Albota au fost președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, prefectul Radu Perianu, senatorul Danut Bica, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, Cătălin Andrei, vicepreședinte PNL, secretarul adjunct, Dragoș Boncea, Dragoș Predescu, președinta OFL, Cristina Ghineț,  mai mulți reprezentanți ai Birolui Politic Județean care si-au arătat susținerea pentru noua echipă liberală din Albota.

Uram mult succes în activitatea politică și administrativă colegilor din Albota!

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata