Preşedintele clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu, munceşte şi în concediu: „Jucătorii veniţi în probe nu fac faţă Ligii a II-a”

Deşi este într-un scurt concediu la mare, preşedintele clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu, negociază transferuri, organizează cantonamentul echipei şi rezolvă problemele clubului. La CS Mioveni au venit patru jucători de la F.C. Argeş, şi de astăzi este oficial: Mioveniul va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Nicolae Dobrin.

 De la începutul pregătirilor, aţi avut mulţi jucători în probe. Legitimaţi o parte din acei fotbalişti?
-După discuţii cu antrenorul Iordan Eftimie, jucătorii care au venit în probe nu pot face faţă Ligii a doua, drept urmare nu vom opri pe nimeni, sau în cel mai fericit caz un jucător.
 Dar de la F.C. Argeş vă doriţi mai mulţi fotbalişti, mai ales că sunt liberi de contract?
-Da, ne dorim mai mulţi jucători, şi sperăm să-i avem. Concret, am făcut oferte pentru şase jucători, şi deja patru se şi pregătesc acum cu CS Mioveni. Dacă în două-trei zile la F.C. Argeş nu va veni un investitor şi clubul va intra în faliment, vom legitima aceşti fotbalişti de care avem nevoie.
 Care sunt aceştia?
-Portarul Flavius Croitoru, fundaşul Ciprian Negoiţă, şi mijlocaşii Alin Popa şi Alexandru Răuţă. Sunt jucătorii tineri, de perspectivă, argeşeni, de care avem nevoie, aşa cum şi ei au nevoie de o echipă cu stabilitate financiară, al cărie obiectiv este promovarea în Liga I.  
Spuneaşi că aţi făcut şase oferte. Care sunt celelalte două?
-Fundaşul dreapta Marius Briceag şi atacantul Marius Ion. Am discutat cu ei pentru că îi dorim la echipă, dar ne-au cerut câteva zile de gândire.

Marius Ion şi Marius Briceag sunt „cu fundul în două luntre”!

Credeţi că vor veni?

-Nu ştiu. Se pare că, din păcate pentru ei, sunt cu <fundul în două luntre>, cum se spune. Sper ca până la urmă, cei doi să vină la Mioveni. Personal, nu-l înţeleg pe Marius Ion. La CS Mioveni ar câştiga sigur de trei ori mai mult de cât avea la F.C. Argeş, şi mai mult, dacă acolo nici nu-şi lua banii, la noi îi lua sigur, plus prime, plus alte facilităţi.
Jucătorii de la F.C. Argeş vin liberi de contract?
-Sigur că da; în schimb, îi vom avea coproprietate cu F.C. Argeş. În cazul că vor fi transferaţi la alte echipe, vor avea un procent din banii luaţi.
 În privinţa lotului ce ne puteţi spune?
-Avem acum 16-17 jucători pe care ne bazăm, plus cei patru de la F.C. Argeş, şi vom mai transfera doi sau trei. Acesta va fi lotul cu care vom începe campionatul 2013 – 2014. În plus, se vor pregăti cu echipa mai mulţi juniori de la grupele noastre. 

Este oficial: CS Mioveni va juca la Piteşti pe stadionul „Nicolae Dobrin”!


Unde va juca CS Mioveni meciurile de pe teren propriu în campionatul 2013 – 2014?

-Pentru că la stadionul din Mioveni vor începe lucrările de reconstrucţie, vom juca peciurile de pe teren propriu la Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Este deja oficial acest lucru, în aceste zile parafându-se actele în acest sens.
Care este obiectivul pentru noul campionat?
-La CS Mioveni obiectivul este pe trei ani: promovarea echipei în Liga I. Obiectivul imediat este crearea unei echipe competitve, şi ocuparea unui loc în primele patru. Dacă va fi ca la finalul campionatului să fim pe unul din primele două locuri, nu ne vom da laoparte…
Lotul va pleca în cantonament montan?
-Da, va pleca pe 29 iulie la Sinaia unde se va pregăti 12 zile.  

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.