Preşedintele Dumitru Olteanu a ordonat: trei puncte de la Baia Mare!

Înaintea ultimei etape din tur, CS Mioveni este pe locul 6 cu 14 puncte, situaţie care nu mulţumeşte pe deplin  conducerea clubului. De aceea, echipa pregătită de Flavius Stoican merge după puncte la Maramureş Baia Mare. Preşedintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu, nici nu concepe ca echipa din Mioveni să nu câştige partida din ultima etapă a turului, motiv pentru care i-a mobilizat pe jucători cerându-le să facă tot ce depinde de ei pentru a obţine cele trei puncte puse în joc.
„Victoria, numai victoria!“
Domnule preşedinte, ce aşteptaţi de la meciul cu Maramureş Baia Mare?
-Victoria, numai victoria! Avem nevoie de cele trei puncte în clasament pentru că nu vrem să pierdem contactul cu echipele din fruntea clasamentului. Cu o eventuală victorie la Baia Mare vom  face 17 puncte şi vom avea o iarnă mai liniştită.
În cele două săptămâni cât echipa nu a jucat, fotbaliştii accidentaţi s-au refăcut?
-Din păcate sunt mai mulţi jucători accidentaţi care n-au fost recuperaţi, dar sperăm că înlocuitorii lor îşi vor face datoria şi îi vor suplini cu brio.
În ultimii ani, Maramureş Baia Mare a fost o nucă tare pentru CS Mioveni…
-Aşa este. În urmă cu doi ani, am pierdut patru puncte foarte importante cu echipa din Baia Mare, iar noi eram atunci în luptă directă pentru promovare. Am făcut 0 – 0 la Mioveni, şi am pierdut la ei acasă…
„Să ne luăm şi noi revanşa faţă de echipa din Baia Mare“
Totuşi, acum Maramureş Baia Mare este pe ultimul loc al clasamentului.
-Este adevărat, au nouă puncte, dar asta nu înseamnă că deja am câştigat meciul. Se luptă şi ei pentru evitarea retrogradării şi vor face tot ce pot pentru a obţine cele trei puncte cu care ar urca mai multe locuri în clasament. Mai mult, ar fi bine să ne luăm şi noi revanşa faţă de echipa din Baia Mare.
Cât de greu va fi meciul?
-Foarte greu, şi pentru că avem mai mulţi accidentaţi, dar şi pentru că cei de la Baia Mare vor face totul pentru a părăsi ultima poziţie a clasamentului.
În aceste zile aţi adus trei jucători bulgari în probe?
-Da, au venit trei fotbalişti bulgari în probe, şi antrenorul Flavius Stoican îi va testa în următoarele zile, până se va intra în vacanţă. Dar să nu creadă cineva că  sunt jucători de mare valoare internaţională. Noi îi testăm deocamdată, şi nimic mai mult.
Un pronostic pentru meciul de sâmbătă de la Baia Mare?
-În general nu dau pronosticuri, dar vreau să cred că vom veni victorioşi de la Baia Mare! 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.