Preşedintele Dumitru Olteanu explică schimbarea de antrenori de la Mioveni: „Îi mulţumesc lui Ianovschi, dar el n-a avut şansă…”

Conducerea clubului CS Mioveni l-a schimbat pe antrenorul Mihăiţă Ianovschi după numai patru etape în care echipa obţinuse trei rezultate de egalitate şi pierduse un singur meci, 1 – 3 la Alba Iulia. În Cupa României, CS Mioveni cu Mihăiţă Ianovschi antrenor şi-a îndeplinit obiectivul, calificându-se în şaisprezecimile competiţiei. În locul său a fost adus la echipă Flavius Stoican, antrenor care a fost dat afară de la Chindia Târgovişte după prima etapă a acestui campionat. Despre schimbarea de antrenori de la CS Mioveni ne-a vorbit preşedintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu.

 Domnule preşedinte, de ce l-aţi schimbat pe antrenorul Mihăiţă Ianovschi?
– Pentru că n-am avut ce face, şi am fost puşi în faţa faptului împlinit…
 Adică?
– Adică, imediat după meciul de la Alba Iulia, la conferinţa de presă, Ianovschi a declarat că „Din acest moment eu nu mai sunt antrenorul acestei echipe. Las locul altcuiva care ştie să antreneze norocul, şi care să îi facă pe jucători să nu mai rateze 10 ocazii mari pe meci”. Şi în această situaţie, noi ce trebuia să facem? Să stăm cu mâinile în sân?
Totuşi, echipa cu el antrenor a pierdut un singur meci în campionat…
– Aşa este, dar avem numai trei puncte, şi suntem pe locul 13 în clasament! Vreau să-i mulţumesc antrenorului Mihăiţă Ianovschi pentru ce a făcut la echipa noastră, dar el n-a avut nici şansă. Echipa a avut şi meciuri bune, dar dacă nu câştigi şi n-ai rezultate, ca antrenor nu ţi-e bine.

„Sper că îl vor prinde mai multe paltoane pe Stoican la CS Mioveni!”

Ştiaţi că Flavius Stoican a fost dat afară de la Chindia Târgovişte după prima etapă când a pierdut cu 2 – 4 pe teren propriu cu Brăila?
– Da, ştiam, dar am luat referinţe despre el din patru părţi, şi toate i-au fost favorabile. Este un antrenor tânăr în care avem încredere.
Credeţi că îl va prinde paltonul ca antrenor principal la CS Mioveni?
– Da, cred şi sper că îl vor prinde mai multe paltoane pe Stoican la CS Mioveni! Mai sper că va avea rezultate bune şi va urca echipa în clasament. Un antrenor este ţinut în funcţie de rezultatele pe care le are.
Care este obiectivul pentru noul antrenor?
– Să facă o echipă competitivă, să urce în clasament şi să obţină cât mai multe victorii.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.