Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, în vizită la Primăria Mioveni!

Astăzi, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru  Dedu, a făcut o vizită la Mioveni . Acesta s-a întâlnit cu primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu  pentru a stabili detaliile legate de  o colaborare viitoare  dar şi de  proiectul Sala Sporturilor Mioveni .
Obiective:
La Grupul Şcolar de la Colibaşi, edilul Mioveniului are în plan să construiască un Centru de Selecţie la Handbal, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.
“ Vreau să cred că prin descoperirea şi pregătirea unor noi talente vor avea foarte mult de câştigat echipele de handbal masculin şi feminin din oraş şi din judeţ, prin asigurarea bazei de selecţie”, a declarat Ion Georgescu .
Edilul Mioveniului, mare iubitor de sport, şi-a îndreptat în ultimii ani  atenţia din ce în ce mai mult către sporturile de masă, a înfiinţat CS Dacia Mioveni 2012, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Alexandru  Dedu : ” Mă bucur că sunt la Mioveni, un oraş care redevine un reper important pentru sportul de masă. Felicit Primăria, personal pe primarul Ion Georgescu pentru implicarea în mişcarea sportivă.
Despre proiectul  Sala Sporturilor Mioveni:
“ Sunt anumite condiţii stricte pe care o sală de sport trebuie să le îndeplinească pentru a primi ok-ul de a găzdui o competiţie  naţională.
Potrivit proiectului, sala multifuncţională  se încadrează în aceste condiţii.Acesta va  avea o capacitate de aproximativ 2.500 de locuri, suprafaţa totală necesară pentru toate funcţiile acesteia fiind de aproximativ 5.800 de metri pătraţi.”a  declarat Alexandru  Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.