PREȘEDINTELE FORȚA DREPTEI ARGEȘ CERE DEMITEREA SECRETARULUI DE STAT ION POPA

0

Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, cere demisia liberalului argeșean Ion Popa din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Emanuel Soare consideră că Popa nu are competențele și pregătirea necesare pentru a ocupa o astfel de funcție. Aceste aspecte au fost evidente în cadrul unei întâlniri organizată de Comisia de Transporturi a PNL cu transportatorii din Argeș, eveniment care a avut loc marți la Pitești.

Ion Popa, numit politic în funcție, nu a știut să răspundă întrebărilor unui argeșean care lucrează în domeniul transportului naval, ba chiar a afișat o atitudine sfidătoare și disprețuitoare la adresa interlocutorului său (vezi video).

“Acest secretar de stat de la Transporturi, cocoțat pe o funcție publică, tratează cu dispreț întrebările celor care lucrează în domeniu. Va împiedica dezvoltarea proiectelor de infrastructură în județul Argeș, pentru care noi ne-am luptat atât de mult. Forța Dreptei cere demisia acestui secretar de stat și înlocuirea sa cu o persoană competentă”, a declarat Emanuel Soare, președintele Forța Dreptei Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata