Președintele LAL al PNL Argeș cere: Referendum pentru demiterea primarului din Călinești!

Președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL Argeș (LAL), Narcis Sofianu,  consideră că în contextul unui asemenea scandal mediatic din care reiese modul rușinos în care sunt tratați angajați ai statului, în mod concret, la Călinești ar fi necesară organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Mihai Georgescu.

CITEȘTE ȘI: ALINA GORGHIU DESPRE PRIMARUL DE LA CĂLINEȘTI: „SE IMPUNE DEMISIA! ȘANTAJUL ȘI HĂRȚUIREA SEXUALĂ SUNT DOUĂ INFRACȚIUNI ORIBILE.”

„Este insuficient și rușinos gestul celor din conducerea P.S.D. Argeș de a se limita la suspendarea domnului Georgescu  ( primarul comunei Calinesti  ) din funcțiile politice.  Cei din conducerea P.S.D. Argeș trebuie să dea dovadă de normalitate, să se alăture opiniei publice și să-i solicite demisia din funcția de primar. În cazul în care domnul primar Georgescu refuză să își dea demisia, cei din  P.S.D. Argeș trebuie să se alăture demersurilor pentru demiterea acestuia prin referendum local, în condițiile Codului administrativ.  Sunt convins că cetățenii din Călinești nu vor să aibă un primar care vrea să folosească banii din buget pentru a-și satisface poftele.”, a declarat Narcis Sofianu în calitate de președinte al Aleșilor Locali din PNL Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.