Prieteniile vechi nu se uită la Bascov, ba chiar se premiază… consistent! Loreeeeena Tomaaaaaa!

0

Prieteniile vechi nu se uită la Bascov, ba chiar se premiază… consistent! În prima săptămână din decembrie, Casa de Cultură Bascov va organiza un concert cu ocazia sărbătoririi a zece ani de existență, moment în care, potrivit unui proiect inițiat de edilul Gheorghe Stancu, vor fi premiați membrii ansamblurilor din subordinea instituției culturale, angajații, dar și alte persoane care au lucrat pentru Casa de Cultură.

Pe anexa proiectului o regăsim și pe Lorena Toma, fost manager al instituției culturale până în 2019, care va primi cei mai mulți bani drept mulțumire pentru prestațiile făcute în perioada în care conducea Casa de Cultură Bascov. În condițiile în care actualii angajați primesc între 300 și 500 lei, Lorena Toma va primi nu mai puțin de 1000 lei.

Este adevărat, pentru cunoscători, că Lorena Toma nu este fitecine! Au fost vremuri în care domnișoara Lorena era mai mult decât edil de comună, ajutând-o pe atunci tinerețea și nurii feminini și nu în ultimul rând istețimea și abilitatea de a se face plăcută. Pe de altă parte, având în vedere tocmai acele vremuri, suma aceasta (de numai o mie lei) este un mizilic față de ceea ce a putut să realizeze probabil cea mai bună directoare de casă de cultură din țară și de pe mapamond.

Căci dintr-un umil salariu a reușit să trăiască în puf și să își ridice ditamai vila pe care a vândut-o în urmă cu câțiva ani când DNA a început să se învârtă în jurul administrației Bascov. În aceste condiții putem înțelege motivul pentru care fosta directoare va fi recompensată cu cel puțin dublu față de alte persoane care muncesc zi lumină. E drept că vechile prietenii cum este cea dintre fosta directoare și inegalabilul primar Stancu nu se pot se pot uita.

N.r.: Text pentru cunoscători!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata