Prima înfrângere din mandatul Mihăiţă Ianovschi

Supărarea tânărului antrenor
Înaintea partidei cu Chindia Târgovişte, jucătorii de la CS Mioveni au aflat că nu vor mai fi depunctaţi cu cele 13 puncte pe care nu le realizaseră în campionatul trecut. Bucuria acestei veşti i-a deconectat şi n-au mai jucat ca până acum în partidele de pregătire. Drept urmare, au pierdut la limită primul meci în mandatul Mihăiţă Ianovschi. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Boby Verdeş în minutul 62, după o greşeală a fundaşului Daouda.  Evoluţia echipei, precum şi rezultatul final l-a supărat foarte tare pe tânărul antrenor de la CS Mioveni, care în timpul partidei i-a certat pe jucători, iar după meci i-a băgat în şedinţă. Golul primit în minutul 62 a fost primul încasat de CS Mioveni de la venirea antrenorului Mihăiţă Ianovschi.
Câte o echipă în fiecare repriză
În prima repriză la CS Mioveni au jucat: Dănălache – Cotigă, Pasăre, Miulescu, Sânmărtean – Popescu, Panait, Stancu, Biceanu – Năstăsie, Delcea. În mitanul secund CS Mioveni a jucat în alcătuirea: Popescu – Pasăre, Daouda, Olteanu, Sânmărtean – Mazilu, Boboc, Mărgăritescu, I. Stancu – Neaga, Răduţă.
Sică Bâredş le-a propus revanşa
La meci au asistat şi foştii jucători de la CS Mioveni, Ciprian Tănasă şi Adi Iordache. Fostul jucător al Argeşului, Sică Bârdeş este unul din oficialii de la Chindia Târgovişte, şi după meci a propus conducerii clubului argeşean ca cele două echipe să mai joace un meci de pregătire pe 18 august, la Târgovişte, deoarece startul campionatului s-a amânat până pe 1 septembrie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.