Prima mărturisire făcută de colonelul care și-a găsit familia măcelărită la Bascov: „Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu!”

0

„Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă” a mărturisit colonelul-medic care și-a găsit întreaga familie măcelărită la Bascov. Și-a găsit soția, copilul de numai cinci ani, cumnatul și socrii într-o baltă de sânge, iar cu aceasta imagine va fi nevoit să-și trăiască viața, bărbatul a declarat pentru observatornews.ro că nu poate descrie starea în care se află.

„Nu am starea necesară să vorbesc. Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă. Nu am starea necesară, vă rog să mă înţelegeţi”, a mărturisit bărbatul pentru observatornews.ro, care este susţinut în prezent de sora sa.

Vă reamintim că marți, în jurul orelor 16.00, capul familiei, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești a fost cel care a făcut înfiorătoarea descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de șase ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat. Acesta nu făcuse niciodată astfel de probleme familiei și nici nu ar fi dat semne că ar putea fi considerat un pericol atât de mare.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata