Prima reclamație la Poliția Câmpulung! Află pentru ce

0

A apărut primul câmpulungean care a reclamat lipsa distanțării fizice din supermarketuri. Este vorba despre Aurelian Banu care a anunțat pe pagina sa de socializare numărul de înregistrare al reclamației făcute la Poliția Câmpulung.

,,Am depus plângere la Poliția Câmpulung deoarece în supermarketurile din oraș nu se respectă distanțarea fizică. Cunoaștem cu toții ce se întâmplă în supermarketuri, mai ales de sărbători, în timp ce magazinele micilor comercianți sunt goale. Dacă vor să facă doar ei comerț (și salată, și chiloți, și ștergătoare de parbriz, și mici+ muștar în parcare), să angajeze oameni, să deschidă 100 de case de marcat, să facă investiții, pentru că toți banii din oraș sunt la ei. Sau să plătească amenzi”, a scris Aurelian Banu pe pagina sa de socializare.

De teamă că nu vor apuca să își cumpere tot ce au nevoie până la închiderea magazinelor, câmpulungenii dau năvală în supermarketuri. În fiecare zi se crează cozi interminabile, iar distanțarea socială nu prea este respectată. De altfel, nici magazinele nu mai impun restricții.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata