Prima reuniune din anul 2022 a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia! Află ce decizii au fost luate!

Joi, 14 aprilie a.c., la sediul Consiliului Județean Teleorman din municipiul Alexandria, a avut loc în sistem hibrid (fizic și prin intermediul mijloacelor de comunicare on-line) ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CpDR) Sud – Muntenia.
Proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au vizat activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud – Muntenia. Astfel, membrii CpDR au aprobat raportul de activitate al Agenției, situațiile financiare și propunerea de distribuire a rezultatului exercițiului financiar al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia pentru anul 2021 precum și devizul general actualizat și principalii indicatori tehnico-economici la obiectivul de investiție „Construire/amenajare teren ADR Sud – Muntenia, Corp A + Corp B”.
Informările realizate la finalul reuniunii au avut ca temă prezentarea stadiului implementării Programului Operațional Regional 2014-2020 în regiune precum și activitățile desfășurate de Agenție pentru pregătirea Programului Operațional Regional Sud – Muntenia 2021-2027 și a documentelor conexe. Totodată, membrii Consiliului au fost informați cu privire la graficul de realizare a programului „South-Muntenia Energy Efficency for Public Buildings Investment Programme” (SMEE-PB) în regiunea Sud – Muntenia, finanțat din Horizon 2020 Framework Programme for Research and Innovation, implementat de Banca Europeană de Investiții (E.L.E.N.A.).
Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând următorul link: https://www.adrmuntenia.ro/prima-reuniune-din…/news/1556

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.