Primăria Bradu – intervenții de urgență după inundații

În urma ploilor abundente din ultimele ore, administrația de la Bradu a intervenit prompt în zonele afectate. Primarul Dan Stroe a anunțat că s-a intervenit pe străzuile unde canalizarea a refulat.

„Dragi brădeni, astăzi în jurul prânzului, natura și-a arătat din nou forța, dezlănțuindu-se cu virulență în zona Platou-Geamăna, acolo unde au căzut cantități însemnate de precipitații și grindină, într-un timp scurt, ceea ce a avut ca efect refularea canalizării menajere pe str. Livezilor și ieșirea pe carosabil a mizeriilor. Primăria Bradu a acționat rapid în zonă cu autospeciala din dotare pentru a spăla asfaltul și a elimina mirosul neplăcut. Ne cerem scuze tuturor locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat. Vom sesiza Apa-Canal 2000 S.A. pentru verificarea și remedierea inconvenientelor apărute pe rețeaua de canalizare.

Cu această ocazie, am putut verifica si eficiența sistemelor de canalizare pluvială realizate în ultimii 2 ani, nefiind zone inundate nici pe Platou, nici pe alte străzi din Geamăna, precum strada Tăbăcăriei sau Serelor, unde în trecut au fost probleme de fiecare dată când existau ploi însemnate” a anunțat edilul Dan Store.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.