Primăria Curtea de Argeș – anunţ public privind decizia etapei de încadrare

0
U.A.T MUNICIPIUL CURTEA DE ARGEŞ anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediulu de către APM Argeş nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate şi nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul “Creșterea mobilității urbane nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente Coridorului de mobilitate integrată Sud Vest – Centru (strada Rîmnicu Vîlcea – Bulevardul Basarabilor) al Municipiului Curtea de Argeș ” propus a se implementa în mun.Curtea de Argeş, jud.Argeş
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arges din municipiul Pitesti, str. Egalitatii, nr.50A, în zilele de luni-vineri, între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Arges.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata