Primăria Pitești a demarat procedura studiului de oportunitate pentru primul Spital Municipal din Pitești!

0

Primaria Pitesti, impreuna cu specialisti din cadrul institutiei, au demarat procedura studiului de oportunitate pentru primul Spital Municipal din Pitesti. Un spital municipal, construit de la zero în Pitești este unul dintre obiectivele la care nu vor să renunțe liberalii piteșteni care au promis condiții mai bune pentru sănătatea locuitorilor orasului.

Viceprimarul Gelu Tofan și consilierul local, doctor Tiberiu Irimia, au propus mai multe variante pentru locația viitorului spital dar și privind structura pe specialitati medicale.
După analizarea mai multor variante s-a concluzionat că cea mai bună locație este pe strada Depozitelor, în așa numita zonă Parc Lunca Argeșului II, aflată exact la piciorul de descărcare al viitorului drum expres Pitești-Mioveni. Primul pas în realizarea acestui ambițios obiectiv este demararea studiului de oportunitate pentru Spitalul Municipal.

Liberalii propun o unitate spitalicească cu aproximativ 250 de paturi cu secții diverse si ambulatoriu integrat: neurorecuperare, oncologie, cardiologie, oftalmologie, gastroenterologie, ATI, ingrijiri paliative, diabet, laborator de analize, radioterapie, tomograf, rmn.
Odată aprobat studiul de oportunitate, vor fi demarate și celelalte proceduri, municipalitatea având la dispoziție o suprafață de 3,5 ha pentru acest proiect.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata