Primăria Pitești construiește un depozit de 425.000 euro! Află motivul!

0

Un nou depozit pentru materiale în valoare de aproximativ 425.000 euro va fi construit la Administrația Domeniului Public Pitești, potrivit unui proiect care a fost aprobat în ședința din această lună a Consiliului Local. După aproape 30 de ani, în care nu s-a investit în clădirile în care snt depozitate materialele și utilajele instituției, se propune constuirea unui depozit cu o suprafață de 592,55 mp.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: TÂNĂRĂ DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! POLIȚIA ÎN ALERTĂ!

Potrivit variantei propuse de către proiectant, depozitul va avea următoarele caracteristici: fundație continuă, cu bloc fundație din beton, soclu din beton, prevăzut la partea superioară și inferioară cu centură de beton armat, acoperișul va fi realizat din structură metalică și panouri sandwich, tâmplărie PVC, iar pereții vor fi realizați din panouri sandwich cu o grosime de patru centimetri.

Valoarea totală a investiției este de 2.130.998,59 lei, inclusiv TVA, din care 1.953.392,40, inclusiv TVA, reprezintă construcții+montaj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata