Primăria Pitești își mută sediul! Află unde!

0

Funcționarii de la Primăria Pitești se vor muta, începând cu sfârșitul lunii noiembrie, la Centrul de Calcul, în locul Prefecturii și al Consliului Județean Argeș. În această perioadă se lucrează la proiectul tehnic pentru reabilitarea energetică a clădirii primăriei, iar într-o lună, muncitorii ar putea începe și lucrările propriu zise. Până atunci, va fi finalizată și investiția de la Palatul Administraiv, motiv pentru care CJ Argeș și Instituția Prefectului vor părăsi Corpul C al Universității din Pitești.

CITEȘTE ȘI: SALARII ÎN FUNCȚIE DE PERFORMANȚĂ! AFLĂ DE CÂND ȘI ÎN CE DOMENII SE VA APLICA!

„În noiembrie ne vom muta în locul în care este acum Consiliul Județean Argeș. Se termină lucrările la sediul CJ și se vor muta și ei și Prefectura. Vor începe lucrările de reabilitare a Primăriei Piteşti. Lucrările durează 10 luni, perioadă în care primaria va funcționa în clădirea Centrului de Calcul”, a anunțat primarul Cristian Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata