Primăria Pitești reînvie proiectul ”Zona Metrolopitană”

0

Proiectul Zona Metropolitană în ceea ce privește transportul public începe să prindă contur. Recent, într-o conferință de presă, primarul municipiului Pitești, alături de cei doi viceprimari, Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, au anunțat că au demarat proiectul pentru zona metropolitană Pitești-Bascov-Mărăcineni.

Pitești-Bascov-Mărăcineni este noua zonă metropolitană de transport pe care municipalitatea o promite în viitorul cât mai apropiat. ”Am demarat proiectul pentru zona metropolitană Pitești-Bascov-Mărăcineni cu posibilitatea de extindere. Ne dorim să ne extindem și spre alte zone precum Ștefănești, însă în momentul de față nu avem suficiente autobuze. Sper să intre și Consiliul Județean în această asociere, deși există o reticență foarte mare în momentul de față”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Alte proiecte vizate de primarul Cristian Gentea

Alte proiecte importante pentru municipalitate pe care edilul Cristian Gentea a anunțat că le va prioritiza sunt: stații de autobuz inteligente, fluidizarea traficului în cartierul Găvana, înființarea de trei noi trasee pentru transportul public, achiziționarea a 20 de autobuze ecologice sau înființarea a 44 de puncte de încărcare. De asemenea, primarul își dorește să amenajeze două parcuri de agrement, unul în parcul BCR și unul în Lunca Argeșului, pentru plimbarea animalelor de companie.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata