ziarobiectiv.ro

Primăria Pitești se împrumută 16 milioane de euro! Află pentru ce!

0

Primăria Pitești vrea să se împrumute cu 80.000.000 lei pentru o perioadă de zece ani, potrivit unui proiect aflat pe masa consilierilor locali din ședința ordinară de această lună. Potrivit inițiativei, această sumă este necesară pentru cofinanțarea anumitor proiecte finanțate prin fonduri nerambursabile. Mai exact este vorba despre reabilitarea energentică a mai multor unități școlare din municipiu, reabilitarea Bulevardului Frații Golești și  Străzii Nicolae Dobrin sau creșterea eficienței energetice al iluminatului public din oraș.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI 5 BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE A1! LUCRAU LA O CUNOSCUTĂ FIRMĂ DIN BASCOV!

Iată lista completă:

De asemenea, potrivit proiectului de hotărâre, garantarea împrumutului se va face din veniturile bugetului Municipiului Pitești. Mai mult, „se împuternicește Primarul Municipiului Pitești să negocieze și să semneze, în numele și seama Municipiului Pitești, contractul de împrumut intern, cât și orice alte modificări și completări convenite de către părțile contractante și orice acte, documente, notificări sau cereri a căror semnare poate deveni necesară în legătură cu încheierea și punerea în executare a contractului de împrumut intern”.

Detalii pe același subiect aici și aici.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata