Primărița de la Ștefănești, scrisoare către Calinic: „Preasfinte, vă rog să aduceți stafidele și pe la noi!”

Primărița de la Ștefănești încearcă prin orice metodă să i se aprobe proiectele făcute de copiii de la grădiniță! După aproape patru ani, de când este la cârma Primăriei Ștefănești se luptă continuu cu angajații și consilierii locali din Ștefănești care încearcă să voteze anumite proiecte inițiate de Ioana Jenica Dumitru, dar nu prea au cum din cauză ca le-ar aduce numai probleme.

Astfel, primăriția, în momentul în care a auzit că IPS Calinic vrea să facă o procesiune cu Sfintele Moaște ale Sfintei Filofteia prin județ pentru a ne scăpa de COVID-19, aceasta s-a gândit că ar fii o ocazie bună ca și ea să scape de consilierii care o apostrofează între țipetele persoanelor pe care le aduce la ședințele de Consiliu Local.

Redăm mai jos scrisoarea trimisă de către Ioana Jenica Dumitru către IPS Calinic.

”Preasfințite, Preabărboase, Prea nenea ală șef peste toți popii din Argeș,

Vă rugăm, veniți cu stafidele ălea, muște sau cum le spune și pe Ștefănești! De trei ani concilierii ăia locali îmi pun bățu între picioare și nu mă lasă să fac nimic. Dacă veniți cu ele, poate mă ajută și pe mine Doamne Doamne și le vine și ăstora mintea la cap și mă lasă și pe mine să vadă lumea cât de capabilă sunt!

Am încercat! M-am rugat la toate icoanele din casă, chiar și ale vecinilor să mă ajute divinitățile, dar Bărbuceanu, ală de la Peneleu, e mai ascultat de Doamne Doamne și văd că are mai multă puetere de connvingere decât mine!

Fie-mi cu iertare, eu am învățat patru ani în Camera Deputaților ce sunt legile, cum se fac, dar aici nu mă lasă nimeni să îmi aduc aportul la buna stare a comunității. Am ieșit din birou, am dat cu grebla… în poze, ce-i drept, m-am urcat pe tractoare, am făcut alte poze pe chestia aia de taie iarba pe stadion… dar nimic nu merge!

Așa că vă rog,  Preasfințite, Preabărboase, prea nenea ală șef peste toți popii din Argeș, să beniți și cu stafidele, moaștele Sfintuliței și pe la noi!”

După ce a primit scrisoarea, IPS Calinic a rămas înduioșat de durerea pe care o poartă primărița de la Ștefănești și a trimis convoiul cu moaștele Sfintei Filfteia și pe la Ștefănești.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.