Primărița de la Ștefănești se lasă de politică! Va candida independent!

Ioana Jenica Dumitru va candida independent la următoarele alegeri din 2020. Primărița pare să se fi săturat să aibă în spate un partid, chiar dacă datorită PSD a ajuns în funcție.

După aproape un an de scandaluri și după retragerea sprijinului politic al Partidului Social Democrat, Ioana Dumitru a decis să își ia inima în dinți și să intre (aproape) singură în viitoarea cursă electorală. Spunem aproape singură pentru că va avea alături cele două consiliere care îi vor ”duce” imaginea prin orașul Brătienilor așa cum duce popa icoana la credincioși.

În schimb, șansele ei scad dramatic dat fiind faptul că masa de votanți în Ștefănești este împărțită între PSD și PNL. Mai mult, mulți locuitori nu sunt deloc mulțumiți de așa zisele investiții (care lipsesc cu desăvârșire) făcute în ultimii doi ani.

Decizia primăriței, se pare că vine după ce a tatonat terenul și a încercat să intre în alte partide. Prima dată a încercat cu liberalii, care i-au dat cu flit instant. Apoi s-a dis la Daddy Bulf la PMP, dar fiind un partid în moarte clinică și absent în Argeș s-a gândit să se ducă și pe la „adevărații” liberali, la ALDE. După discuții purtate cu Călin Popescu Tăriceanu pe la Capitală și o poză pentru amintirile când va (re)intra în anonimitate, Jenica Dumitru a fost lăsată cu impresia că nici aceștia nu o vor. De USR nici nu se pune problema, pentru că sunt șanse mari ca la următoarele alegeri să nu prindă nici măcar pragul electoral, iar UNPR nu o va mai primi în veci înapoi.

Astfel, singura soluție a fost să candideze independent și, mai mult ca sigur, nu se va mai repeta supriza din 2016.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.