Primarul comunei Moșoaia: „ Vor fi sancționați cei care nu respectă normele de comportament civilizat în spații publice, îngrădind, dreptul celorlalți de a se bucura de ele”

0

Ion Necula, primarul comunei Moșoaia atrage atenția asupra unor cetățeni care dau dovadă de iresponsabilitate și produc pagube materiale. Edilul susține că terenul de sport inaugurat recent în localitate trebuie folosit cu bun simț și responsabilitate civică, de către persoanele adulte, care din păcate, vor să intre gratuit în incinta terenului de sport, deși suma pe care trebuie să o plătească este una modică,  și alungă copiii comunei, care au posibilitatea de a folosi în perioada vacanței acest amplasament pentru mișcare. 

„Terenul de sport din comuna Moșoaia, sat Hințești, a fost creat pentru cetățenii din comună pentru petrecerea timpului liber prin mișcare, contra unei sume modice (în cazul adulților), dar și gratuit, pentru copii, aceștia fiind supravegheați de responsabilul care se ocupă de administratrea zonei de agrement.

Primăria comunei Moșoaia atrage atenția asupra obiligativității de a folosi acest amplasament cu bun simț și responsabilitate civică, de către persoanele adulte, care din păcate, vor să intre gratuit în incinta terenului de sport și alungă copiii comunei, care au posibilitatea de a folosi în perioada vacanței acest amplasament pentru mișcare. Sportul ajută copiii să crească atât fizic, cât și spiritual. Orice formă de mișcare le oferă celor mici șansa de a crește echilibrat.

În data 03.08.2022, în cursul nopții, din păcate,  au fost semnalate acte de vandalism, ce îmbracă forma infracțiunii, în incinta parcului, intrându-se prin efracție, lacătul fiind distrus, porțile forțate, lămpile de iluminat și obiectele din incintă fiind deteriorate. Acest comportament necivilizat al unor cetățeni, care nu înțeleg că, pentru a ne bucura de oportunitățile pe care le oferă acest teren, trebuie să și păstrăm curățenia și să lăsăm așa cum am găsit obiectele pe care le-am folosit cu plăcere, ca și alții să poată avea aceeași satisfacție, necesită a fi sancționat.

Vă informăm cu această ocazie că este în curs de finalizare proiectul de extindere al sistemului de supraveghere video,  respectiv 30 de camere de luat vederi.

Astfel, vor fi sancționați cei care nu respectă normele de comportament civilizat în spații publice, îngrădind, dreptul celorlalți de a se bucura de ele.”, a anunțat recent primarul Ion Necula.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata