Primarul de la Bughea de Jos nu știe încotro să o ia!

După ce a obținut un mandat de primar din postura de Independent în perioada 2016-2020, Dorel Tănăsescu de la Bughea de Jos nu știe încotro să o ia.

A fost curtat de toate partidele politice pentru a fi candidatul lor la funcția de primar, ar vrea să candideze tot Independent susținut de PNL dar știe că poate da și de niște incompatibilități.

De exemplu de mai mulți ani a fost ales președintele Obștei Moșnenilor ,,Negru Vodă”, din Câmpulung iar remunerația pentru această funcție de conducere o primea ca dividende în anul 2016. De atunci nu mai știm nimic pentru că nu există declarații de avere pe site-ul primăriei, dar se pare că Dorel Tănăsescu le-ar fi spus localnicilor că nu mai vrea să candideze deoarece este mai mult preocupat cu investițiile de la obște, pe surse am aflat că în conturi ar fi bani foarte mulți de pus în joc.

Oficial până în acest moment ca și candidat pentru funcția de primar la primăria Bughea de Jos este Bogdan Oancea din partea PSD. PNL a avut o variantă dar care nu a rămas bătută în cuie.

Viceprimarul Bogdan Oancea este cel mai calificat să continue vechile proiecte și să implementeze proiecte noi pentru ca și această comună să își ridice standardele la nivel european.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.