Primarul de Ștefănești – doi ani de activitate „secretă”. Cetățenii – complet nemulțumiți!

0

În urmă cu doi ani, în campania electorală, fostul deputat Nicolae Velcea spunea tuturor celor cărora le cerea votul, că ușa lui, ca viitor primar va fi permanent deschisă pentru cetățeni. Ceea ce s-a întâmplat după ce a ajuns edilul orașului Ștefănești? Exact invers. Cum să ajungi ca simplu cetățean la mărețul primar de Ștefănești când a făcut exact inversul celor promise.

Cetățenii din Ștefănești o regretă pe Jenica…

Nu intrăm în amănunte dar, în doi ani, primarul Velcea a stat departe de ochii lumii și ai presei. Nemulțumirile față de modul în care se face administrație în orașul Brătienilor curg, iar localnicii spun că aproape o regretă pe Jenica Dumitru, fostul primar, dar mai cu seamă pe Ion Mihalcea, fostul viceprimar, care se afla mereu printre oameni. Ca să fie treaba clară, primarul care promitea ușile larg deschise tuturor, și-a mutat biroul în cel mai îndepărtat ungher al clădirii Primăriei Ștefănești, iar ca să ajungi la biroul său este o adevărată misiune imposibilă. Să mai adăugăm aici că nu există o informare reală a cetățenilor, nu există conferințe de presă și nici măcar un raport de activitate și avem tabloul complet al unui primar care a uitat pentru ce a fost ales.

CITEȘTE ȘI: LINIE DE TRANSPORT METROPOLITAN PENTRU AUCHAN ȘI CARREFOUR!! AFLĂ DE CÂND!

Pentru toți cititorii care s-au plâns de imposibilitatea de a-l aborda pe primarul pesedist din orașul Brătienilor, vom cere public un raport de activitate în care să aflăm cu toții ce a făcut primarul Velcea. Că ce nu a făcut se vede cu ochiul liber. Și se mai știe ceva: a lăsat orașul fără linii de transport metropolitan.

Din promisiunile unui candidat tipic:

„Merg la drum, în această campanie, alături de o echipă județeană care susține necondiționat Ștefăneștiul și alături de o echipă locală formată din dascăli, manageri, cadre medicale etc., toți oameni buni, certificați de calitățile profesionale și respectul dobândit în comunitate. Am așteptat desemnarea mea drept candidat oficial al PSD ca să vă pot spune: începem să construim împreună în Ștefănești! Începem să gândim și să decidem împreună! Începem să recâștigăm respectul și poziția acestui oraș pe harta județului Argeș! O vom face prin proiecte realiste, prin aducerea orașului la nivelul de condiții urbane absolut normale în România anului 2020, prin management public axat pe folosirea fondurilor europene, printr-o administrație performantă și transparentă! Nu o vom face prin circ, nu o vom face prin echipe rotite, oameni și metehne vechi, nu o vom face rupându-ne de lumea în care funcționăm, în care se dezvoltă oportunități, bugete și parteneriate! Eu sunt un om de bun simț, căruia îi plac seriozitatea, lucrurile riguros stabilite și onorarea cuvântului dat! Știu că sunteți mii de oameni la fel ca mine în Ștefănești! În voi mă încred!”

Asta spunea Velcea, în calitate de candidat. Acum, Velcea, primarul, abia își mai recunoaște colegii, șefii, colaboratorii! Mai facem un apel: așteptăm raportul și „fondurile” uriașe accesate! Un an mai bun vă dorim!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata