Elena Lasconi l-a prins pe directorul-preot al Bibleotecii din Câmpulung semnând în fals

Primarul Elena Lăsconi ,,a descins cu jurnaliștii” peste angajații de la Biblioteca Municipală din Câmpulung. Și în doar câteva minute primarul a descoperit și multe nereguli. Directorul, Ștefan Ștefănescu, a falsificat chiar în faţa primarului semnătura de pe un document oficial. Este vorba despre cererea de concediu a fiicei sale, angajată şi ea a bibliotecii. De altfel, întreaga familie a directorului lucrează acolo.

Tatăl, Ştefan Ştefănescu, este director şi, în acelaşi timp, preot la o biserică din oraş. Şi-a adus lângă el fiica şi ginerele, iar soţia se ocupă de contabilitatea instituţiei. La apariţia primarului, fiica directorului nu era la serviciu, scriu cei de la DIGI 24.

Pe imagini apare cum directorul Ștefănescu dispare câteva minute şi se întoarce cu documentul solicitat. Primarul îl studiază cu atenţie, iar apoi cere şi un raport de activitate întocmit de fiica preotului. Compară cele două semnături şi… surpriză.

Prins cu minciuna, directorul recunoaşte că el este cel care a comis ilegalitatea şi a semnat cererea în locul fiicei sale chiar atunci, pe loc. La angajarea fiicei sale directorul Ștefănescu a făcut parte chiar din comisia de evaluare. Spune însă că nu crede să fi fost vreun conflict de interese.

Între timp îşi face apariţia şi soţia directorului. Lucrează la muzeul din oraş, dar ţine contabilitatea şi pentru Bibliotecă, treabă pentru care este plătită separat.

sursa – Reportaj realizat de DIGI 24 în Câmpulung.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.