Primarul Gentea anunță! Când va fi dat în folosință Bazinul Olimpic!

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urma unei vizite pe șantier, că lucrările de la Bazinul Olimpic merg în ritm susținut și că vor fi finalizate până la finalul acestui an. Din 2023, Bazinul Olimpic va fi unul la standarde europene, un bazin de care se vor bucura mulți piteșteni și care va găzdui numeroase competiții naționale și internaționale.

CITEȘTE ȘI: SCAD PREȚURILE LA CARBURANȚI. CÂT COSTĂ UN LITRU DE BENZINĂ ȘI UNUL DE MOTORINĂ AZI?

„Mă bucur să văd că lucrările de la Bazinul Olimpic merg în ritm susținut! Alături de colegii din aparatul administrativ, din Primărie, dar și din cadrul SPEP, am fost la fața locului și suntem optimiști.

Două proiecte sunt în lucru la ora actuală, privind bazinul: unul legat de creșterea eficienței energetice, finanțat din fonduri europene, iar al doilea, venind în completarea primului, privind reabilitarea propriu-zisă, renovarea tuturor spațiilor din bazin și aducerea lor la nivelul de performanță.

Am primit asigurări că lucrările vor fi finalizate în final de an.

Așadar, din 2023, vom avea un Bazin Olimpic la standarde internaționale, un bazin de care se vor bucura mulți piteșteni, dar care îmi doresc să găzduiască numeroase competiții naționale și internaționale!”, a precizat primarul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata