Primarul Gentea-în control pe o stradă din Pitești! Ce a găsit acolo?

0

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp, că, în urma unei vizite în teren, se declară mulțumit de stadiul lucrărilor de pe strada Aleea Poarta Eroilor. Edilul a precizat că lucrările au început la 1 august și au termen de execuție patru luni.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: PLOI TORENȚIALE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE ȘI VIJELII! AVERTISMENTUL METEOROLOGILOR!

„Sunt mulțumit de modul în care se lucrează la obiectivul de investiții ”Reabilitare strada Aleea Poarta Eroilor”. Contractul are o valoare de 919.016,80 lei, inclusiv TVA, iar principalele lucrări care vor fi realizate, în cadrul acestuia, sunt: reabilitarea carosabilului pe o suprafață de 2650 mp; reabilitarea trotuarelor pe o suprafață de 810 mp; execuția unui zid de sprijin, pe o lungime de aproximativ 137 m.

Din punct de vedere tehnic, se execută următoarele lucrări: desfacerea bordurilor existente și înlocuirea cu borduri prefabricate noi; lucrări de săpătură în carosabil pe zonele cu refacere infrastructură; lucrări de frezare mecanică pe zonele unde se va menține asfaltul existent; completarea cu agregate pe zonele de refacere infrastructură; așternere straturi asfaltice pe întreaga suprafață carosabilă; montare pavele și piatră cubică pe zona trotuarelor.Lucrările au debutat în data de 1 august, iar reabilitarea trebuie să fie gata în maximum 4 luni!”, a anunțat edilul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata