PRIMARUL GENTEA-ÎNTÂLNIRE CU ADMINISTRATORII DE BLOC! SCHIMBĂRI PENTRU PITEȘTENI!

Întâlnirile de lucru ale executivului Primăriei Pitești cu reprezentanții comunității piteștene sunt activități permanente! Dialogul față în față, în teren, între primarul municipiului și cetățeni, este cea mai sigură practică a administrării participative! Primele rezultate ale acestei colaborări, între edil și locuitori, devin evidențe! În 2022, Piteștiul este pe locul II la nivel național în ce privește implementarea bugetării participative și pe locul III la finanțarea infrastructurii de învățământ! Cetățenii sunt parte a exercițiului unei bune administrări în folosul comunității.

După întâlnirea de săptămâna trecută din Trivale, echipa executivă a primăriei s-a întâlnit cu reprezentanții cetățenilor din Găvana. Primarul a fost însoțit de toată echipa administrativă: viceprimari, administrator public, directori de societăți și servicii subordonate Consiliului Local, consilieri locali.

Pentru Găvana, ce reprezintă una dintre cele mai extinse zone de locuit ale municipiului, sunt proiecte multiple în derulare: construcția unei creșe, a două săli de sport pentru tineri, iluminat cu LED, amenajarea de locuri de joacă și parcări, modernizarea platformelor de gunoi etc.

152 de președinți și administratori ai asociațiilor de proprietari din Găvana au discutat cu primarul Cristian Gentea, ieri, 23 iunie, problemele concrete  și propuneri de soluții pentru zona în care locuiesc.

Cetățenii din Găvana, prin intermediul reprezentanților – președinți și administratori, au ridicat probleme legate de curățenie, întreținerea spațiului verde, ridicarea materialului vegetal, mizeria lăsată de câini cu stăpân pe domeniul public.

Fiecare solicitare este în analiză și va avea soluție.

Întâlnirile cu cetățenii sunt permanente și vor continua, cu o frecvență săptămânală, programate în toate cartierele orașului, prin rotație.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.