Primarul Gentea, mesaj tranșant: „Dacă mâine dimineață, copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veți avea de-a face cu mine! Și, vă asigur că nu vă va fi deloc ușor…!”

0

Primarul Gentea a transmis ieri un mesaj tranșant după ce a primit o sesizare din partea unui părinte care are copilul la Școala Nr.13. Părintele susține că este foarte frig în sala de clASĂ, IAR PRIMARUL Gentea, după mai multe telefoane date pentru a rezolva problema, a aflat că școala are centrală proprie. Acela a fost momentul în care a transmis un mesaj tranșant: „D-le director Dinculescu, dacă mâine dimineață, copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veți avea de-a face cu mine! Și, vă asigur că nu vă va fi deloc ușor…!”

„Deși sunt plecat din țară, astăzi după-amiază am fost sunat de părintele unui copil de la clasa pregătitoare, Școala 13 „Mircea cel Bătrân” din Trivale.

Mi-a reproșat că în clasă sunt doar 10 grade, iar copiii tremură de frig.

Ca de obicei, de vină este primarul!!! Am luat legătura imediat cu directorul TermoCalor, cel care mi-a confirmat că astăzi a început furnizarea agentului termic, așa cum știam, dar, Școala 13 are centrală proprie, nu este legată la sistemul centralizat.

L-am sunat de urgenţă pe domnul director Dan Teodorescu, cel care a luat legătura cu directorul școlii,  Dragoș Dinculescu.

Acesta a recunoscut că este frig, că nu a pornit centrala.

Știți de ce??? Pentru că săptămâna viitoare este vacanță și a crezut că mai poate „păcăli” și săptămâna aceasta!!! Chiar dacă asta înseamnă să punem în pericol sănătatea copiilor???

Domnilor și doamnelor directori de unități de învățământ, atunci când ați semnat contractul de management cu mine, v-am cerut să fiți buni gospodari, să cheltuiți cu grijă banul public și să aveți grijă de copii!

Ați promis că asta veți face! D-le director Dinculescu, dacă mâine dimineață, copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veți avea de-a face cu mine! Și, vă asigur că nu vă va fi deloc ușor…!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata