Primarul Gentea-reacție dură în scandalul de la Județean: „Municipalitatea a dat locuințe de serviciu! 8 apartamente sunt chiar acum la dispoziția spitalului.”

0

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești a reacționat public în urma informațiilor apărute în spațiul public în care medicul Andrei Gaitan acuză conducerea Spitalului Județean de faptul că nu a primit o locuință de serviciu de cinci ani deși a făcut nenumărate solicitări. Edilul anunță că municipalitatea are protocol cu Spitalul Județean, a dat locuințe de serviciu și că a luat legătura personal cu medicul Gaitan.

CITEȘTE ȘI: ANGAJĂRI LA SPITALUL DE PEDIATRIE! POSTURI SCOSE LA CONCURS PE MAI MULTE SECȚII!

„Situația neplăcută în care se află din motive pe care nu le cunosc în amănunt, doctorul Andrei Găitan, a fost în atenția mea, imediat după ce am aflat-o! Ieri, puțin după ora 16 am vorbit cu medicul, o poate confirma! Municipalitatea are protocol cu Spitalul Județean, a dat locuințe de serviciu, la solicitare! 8 apartamente sunt chiar acum la dispoziția spitalului.

Îmi pare rău că a devenit “virală” pe facebook o asemenea postare în care se induce opinia că primăria este, în parte, vinovată în acest caz! Să rezum: avem date locuințe de serviciu, suntem preocupați și implicați corect și permanent în nevoile Piteștiului!”, a declarat edilul Cristian Gentea.

Reamintim faptul că, medic chirurg al Spitalului Județean de Urgență Pitești face zilnic naveta la București. Circa trei ore. Cu trenul. „Prin miros puternic de pișat.” Prin frig, ploaie sau caniculă. După ore întregi de operații complexe. Sau înaintea unor operații grele. De cinci ani așteaptă o locuință de serviciu. De cinci ani nu a primit. Deși a cerut în repetate rânduri. Modul în care este tratat ca specialist angajat al SJU Pitești a fost postat în urmă cu puțin timp de doctorul ORL-ist, medicul Andrei Gaitan, pe facebook în semn de protest față de nedreptățile pe care le-a îndurat în ultimii ani.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata