Primarul Gentea, replică dură pentru Mihai Rotaru: „Să lase frustrările legate de Isfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu!”

0

„Îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni, să lase frustrările legate de Isfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu și să se concentreze pe meciul de mâine-seară cu Zorya, că are mare nevoie!” este replica dată de edilul Cristian Gentea lui Mihai Rotaru, finanțatorul CS Craiova, în urma unei declarații prin care investitorul oltean a lansat o serie de acuzații la adresa primarului piteștean.

Rotaru, vizibil nemulțumit că Alexandru Ișfan a fost declarat netransferabil, a declarat pentru o televiuzne națională că echipele care beneficiază de finanțare de la bugetul local sunt doar „niște jucării pentru administrațiile locale”.

Redăm mai jos declarația primarului Gentea:

„Respect prea mult fotbalul craiovean, pe Sorin Cârțu, unul dintre idolii tinereții mele și pe primarul Olguța Vasilescu, cea care ne-a ajutat de fiecare dată când am solicitat, pentru licență, posibilitatea de a juca la Craiova. Este și motivul pentru care prefer să nu-i răspund (n.r. – Mihai Rotaru), așa cum merită, acestui domn care uită începuturile sale și ale echipei.

Spre deosebire, noi am pornit de jos, iar eu am fost mereu alături de FC Argeș, plecând din Liga a 4-a și ajungând rapid în play-off-ul Ligii 1. Asociația noastră este finanțată legal, contribuția primăriei fiind mai mică de o treime din bugetul actual.

Mai mult, Nicolae Dică, Emil Săndoi sau Ionuț Badea, care știu suma cu care contribuia primăria când echipa era în Liga a II-a, pot confirma că astăzi, deși suntem în Liga 1, suma este chiar mai mică!

Faptul că beneficiem de o sumă foarte importantă din drepturile de televizare, conștienți fiind că fără acești bani nu am putea rezista, iar sponsorizările aduse ajung la un cuantum de care ar fi mândră orice echipa din Liga 1, este doar meritul nostru.

În altă ordine de idei, eu nu vând, nu cumpăr jucători și nu mă bag niciodată în alcătuirea echipei, fapt confirmat deja de Prepeliță, Vladoiu și Daniel Stanciu.

Așa că, îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni, să lase frustrările legate de Isfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu și să se concentreze pe meciul de mâine-seară cu Zorya, că are mare nevoie!!!

Mult succes, CS Universitatea Craiova!” a declarat primarul Cristian Gentea.

Acuzațiile aduse de Mihai Rotaru:

Potrivit gsp.ro, Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a avut o răbufnire la adresa formațiilor susținute financiar de autoritățile locale. 

„Eu sunt prieten cu Dani Coman, dar e greșit să ceri bani de la comunitate. De ce noi să ne batem cu Primăriile? Ați văzut inepțiile pe care le spune primarul din Pitești. El face echipa, vinde, cumpără. Tu ai banii contribuabililor! Tu furi de la cetățeni pentru a avea o jucărie.

Noi ne batem cu saci fără fund! Avem FC Argeș, avem Chindia Târgoviște, FC Voluntari. La Sepsi a altceva… Fă-ți planurile pe banii tăi, nu pe banii instituțiilor.

Dacă Universitatea ar fi primit 1,5 milioane de euro în fiecare an de la primărie… Nu 4, cum primește FC Voluntari sau altele. Avem două foruri. Ei trebuie să vină cu soluții, cu idei!”, a spus Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

  • Atacul lui Mihai Rotaru la adresa lui Cristian Gentea, primarul din Pitești, vine după ce Alexandru Ișfan, fotbalistul lui FC Argeș, a fost declarat netransferabil în această vară.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata