Primarul Ion Georgescu i-a pus la zid pe antrenor şi jucători

Eşecul din meciul cu F.C. Argeş şi maniera în care echipa lui Stoican a jucat, l-au supărat foarte tare pe primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, care s-a simţit umilit…
„Umilinţa a fost prea mare…“
Domnule primar, v-a mai trecut supărarea după eşecul cu F.C. Argeş?
-Nu, nu are cum… Umilinţa a fost prea mare. Mi-a fost ruşine, nu pentru că echipa a pierdut, ci pentru felul în care a pierdut. Mi-e greu să înţeleg, cum o echipă cu toate condiţiile poate să joace aşa de prost şi să fie umilită de o echipă tânără, cu condiţii mai modeste decât ale noastre.
Credeţi că antrenorul Flavius Stoica a greşit în alcătuirea echipei?
-În opinia mea, Stoican este principalul vinovat. Din câte ştiu eu, este o lege nescrisă a fotbalului, ca echipa câştigătoare din etapa sau etapele trecute, să nu se schimbe… Iar antrenorul nostru a făcut tocmai invers!
Cu Stoican aţi vorbit după meci?
-Ce să vobesc? Credeţi că el nu ştie ce şi cât a greşit? N-am vorbit cu el, şi nici n-am să o mai fac de acum înainte.
„Pe un antrenor, rezultatele îl ţin în viaţă“
Să înţelegem că are zilele numărate la CS Mioveni?
-Nu ştiu, dar pe un antrenor îl ţin „în viaţă” rezultatele, aşa se spune, nu?
Cum vă explicaţi evoluţiile modeste ale mai multor jucători cu mare experienţă de la CS Mioveni?
-Nu vreau să spun mai multe, dar cred că, ajunşi la finalul carierei, nu mai pot, deşi ar vrea să joace aşa cum au făcut-o la 25 de ani.
Vor urma sancţiuni?
-Acest lucru se va decide după ce se vor analiza cauzele acestui eşec supărător pentru echipa noastră. Conform principiului „după faptă şi răsplată”, nu vom rămâne datori. Aşa cum după victorii plătim prime, acum… o să vedeţi ce va fi.
„Bravo celor de la F.C. Argeş. Ne-au dat o lecţie amară…“
Cum comentaţi evoluţia celor de la F.C. Argeş?
-Vreau să-i felicit din suflet, sincer, pe cei de la F.C. Argeş, care au făcut o demonstraţie de voinţă, dăruire, şi sete de victorie. Bravo lor, şi jos pălăria! Ne-au dat o lecţie amară…
Urmează sâmbătă, meciul cu FCM Tg. Mureş, şi…
-Nici nu vreau să ştiu… Mi-am propus să nu mai vin nici la meciuri până când situaţia nu se va schimba. Iar acest lucru doar jucătorii, antrenorii şi conducerea o pot face. Poate se vor trezi în ceasul al doisprezecelea… Dacă nu, o să vedeţi că nu o să le fie bine deloc. Nu este o ameninţare, dar nici nu pot să mai tolerez o umilinţă precum cea de la meciul cu F.C. Argeş.
Ce sancţiuni îi aşteaptă pe jucători?
-Vom vedea în această seară (n.r. luni seara). Oricum, evoluţiile şi rezultatul din meciul cu F.C. Argeş nu vor rămâne fără urmări pentru cei vionvaţi. De asta să fiţi siguri!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.