Primarul orașului Mioveni cere sprijin prefectului pentru redeschiderea restaurantelor

Edilul Ion Georgescu cere sprijinul prefectului Emanuel Soare pentru redeschiderea restaurantelor din Mioveni. Domeniul HoReCa a fost grav afectat în pandemie, iar în urma deciziilor luate, atât la nivel local, cât și national, agenții economici au suferit pierderi enorme.

Astfel, primarul Ion Georgescu a purtat o serie de discuții cu prefectul Soare pentru ca în următoarea ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să fie luată decizia de redeschidere a unităților de alimentație publică din Mioveni.

„Acum avem o incidență de infectare de 2,50-2,6 la mie la Mioveni. Discuția pe care am avut-o cu domnul prefect Emanuel Soare, prin ședința de astăzi, sper să beneficiem de patina relaxare a măsurilor. Nu neapărat pentru mine: sunt în dialog cu cetățenii, cu reprezentanții HoReCa. Toți mă întreabă că se impugn măsuri dar nu se acordă nicio facilitate fiscală. Consiliul local este limitat în a acorda facilitate fiscal în 2020. Am promis agenților economici că în 2021 voi căuta soluții de a veni în sprijinul dumnealor prin măsuri fiscal. Sunt sigur că le voi găsi împreună cu majoritatea din Consiliul Local din cauză că la ceilalți nu mă aștept” a spus Ion Georgescu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.