Primele 100 de maşini Dacia Duster ajung la Ministerul de Interne

Poliţia, Jandarmeria şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă vor avea peste 5.000 autovehicule noi, iar în maximum doi ani întregul parc auto al acestor instituţii va fi la standarde ridicate, a declarat premierul Victor Ponta.

 

El a asistat, miercuri, la ceremonia de predare către structurile operative ale Ministerului de Interne ale primelor autoturisme Dacia Duster achiziţionate prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional.

Potrivit premierului, maşinile au fost achiziţionate la preţul de 11.000 euro pentru un autovehicul.

„Aceasta înseamnă condiţii mai bune pentru ei, pentru intervenţii, şi costuri mai mici pentru noi, pentru că nu mai reparăm la cele vechi. Asta înseamnă să faci o licitaţie corectă, să foloseşti banii în mod corect, nu să-i furi, cum i-au furat cei care luau Logan-uri cu 70.000”, a spus Ponta.

Întrebat de presă de unde vor fi asigurate încă 20 milioane euro, necesar estimat pentru restul de maşini suplimentar celor 5.000 autovehicule furnizate acum, Ponta a răspuns doar că vor fi asigurate în continuare toate fondurile necesare pentru ca, în maximum doi ani, întregul parc auto al Poliţiei, Jandarmeriei şi Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă să fie la un standard ridicat.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.