Primele decizii luate de Marius Croitoru la FC Argeș! „O să încerc să schimb un pic fața jocului!”

0

Lotul FC Argeș ar putea fi schimbat din temelii în această iarnă, a spus Marius Croitoru, noul antrenor al grupării din Trivale. Acesta a devenit ieri tehnicianul principal al alb-violeților, iar una dintre primele decizii luate a fost să facă o analiză a jucătorilor, iar în perioada de transferuri să aducă jucători noi la echipa lui Dobrin.

„Este o plăcere deosebită să antrenez FC Argeș. Obiectivul este să repetăm performanțele pe care le-a făcut Andrei. Nu este ușor ca o echipă care este de doar un an să ajungă în playoff. O să încerc să schimb un pic fața jocului, fiecare antrenor având propriul stil.

Este o echipă bună, dar ca orice antrenor văd diferit. În iarnă va exista o restructurare a lotului. Cu staff-ul tehnic, rămâne domnul Schumacher, am venit cu un asistent.

Performanța imediată înseamnă playoff pentru a ne putea stabiliza din punct de vedere al performanței. Dacă nu vom reușiu, asta e, o luăm de la capăt. Este important să facem o analiză cu ce se va întâmpla pe viitor. În primul rând este vorba de o restructurare a lotului” a declarat Croitoru.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata