Primele declarații ale Ralucăi Moianu, după divorț

Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă”, Raluca Moianu, a divorțat oficial de soțul ei, după o căsnicie de 15 ani.

Acest lucru s-a întâmplat acum câteva luni, dar prezentatoarea a preferat să păstreze o discreție totală despre motivele care i-au determinat pe cei doi să pună capăt acestei povești de dragoste.

Gurile rele au spus la vremea respectivă că faptul că a fost surprinsă de către paparazzi în timp ce se săruta cu un alt bărbat ar fi cauza pentru care Marius Ancuța a cerut divorțul.

Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Mara, care a acceptat despărțirea părinților ei. Dacă în unele căsnicii eşuate, copiii sunt prinşi la mijloc, iar educaţia lor este compromisă, în cazul Ralucăi Moianu lucrurile stau diferit.

„Cu Marius am rămas prietenă, avem o relaţie foarte bună şi ne ajutăm reciproc. Avem un copil împreună şi ne concentrăm pe creşterea lui. Mara nu e prinsă la mijloc, amândoi clădim educaţia ei. Tati nu mai stă cu noi, dar ea înţelege. El vine pe la noi, se joacă şi ies împreună. Ea ştie că, dacă nu poate mami, vine tati şi o duce la şcoală, deci are o siguranţă din ambele părţi”, a spus Raluca Moianu pentru www.ziarulring.ro.

Cât despre viața ei după divorț, Raluca a spus: „Sunt liniştită acum şi îmi e bine. Nu e uşor să te desparţi de cineva după 15 ani, dar am făcut-o în linişte, pentru că nu avem nimic să ne reproşăm. Aşa am hotărât noi că e mai bine separaţi. Nu am avut nimic de împărţit. Fiecare are casa lui, maşina lui, firma lui, aşa că lucrurile sunt foarte clare între noi şi ne înţelegem aşa cum am stabilit”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.