Primele imagini cu Android 13. Ce știe să facă și când se va lansa

Chiar dacă Android 12 nu a ajuns încă pe toate terminalele mobile ce suportă această actualizare, iar pe cele existente, versiunea are mici „sughițuri”, Google a anunțat noua versiune Android 13. Google a oferit o previzualizare la viitorul sistemului de operare, iar Android 13 este deja disponibil, pentru cei ce doresc să testeze această actualizare, deținătorilor telefoanelor din gama Google. Așadar, dacă deții un Pixel 4 sau 4XL, 4a sau 4a 5G, 5 sau 5a, 6 sau 6 Pro o să poți să instalezi această versiune.

Ce aduce nou Android 13?

Dezvoltatorii de aplicații mobile sunt invitați de către gigantul american pentru a testa și optimiza aplicațiile pentru a rula cu toți parametrii, nu ca în cazul lui Android 12, în care mulți utilizatori s-au plâns că unele aplicații nu functionează, deoarece dezvoltatorii nu au reușit la timp să testeze toate funcțiile.

Cât despre noua versiune, putem observa câteva elemente noi pentru a selecta fotografiile sau videoclipurile. Prin Android 13 o să poți partaja mai multe imagini sau videoclipuri atât din spațiul intern de stocare, cât și din cloud.

Android 13 va adaugă, de asemenea, o permisiune pentru dispozitivele WiFi din apropiere, care va fi necesară pentru aplicațiile care caută dispozitivele WiFi disponibile în împrejurimile tale. Acest lucru le va permite să descopere și să se conecteze la dispozitivele din apropiere ta, prin intermediul WiFi, fără a avea nevoie de permisiunea locației. Printre altele, ar trebui să permită și aplicațiilor care trebuie să găsească dispozitive WiFi în zonă, care nu au nevoie să știe unde vă aflați pentru a se conecta fără să solicite acces la GPS-ul tău, ceea ce reprezintă un plus pentru confidențialitatea utilizatorilor, se arată pe blogul Google.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.