Primul job al prefectului de Argeș a fost de educatoare la Slobozia

0

Primul job al prefectului de Argeș a fost de educatoare, imediat după ce a terminat liceul la Câmpulung, Colegiul Național Carol I.  Noul prefect, Emilia Mateescu are origini muscelene și aabsolvit unul dintre cele mai bune licee din Câmpulung, chiar Argeș.  Emilia Mateescu, membru USR din 2017, are 37 de ani şi este originară din comuna Vlădeşti. După ce a absolvit Colegiul Pedagogic primul ei job a fost de educatoare tocmai în localitatea Slobozia.

A renunțat la predare și a mers la facultate

A urmat apoi cursurile a două facultăţi:  Administraţie Publică şi Drept, iar ulterior licenţierii a îmbrăţişat profesiile liberale.

Devine, pe rând, avocat, notar şi executor judecătoresc din mai 2011. În plan personal, este divorţată. A fost căsătorită cu Cătălin Cârstea, consilier juridic în cadrul Instituţiei Prefectului Argeş.

Soțul nu îi va rămâne subordonat ci va pleca la București. Miercuri dimineață, în cadrul ședinței de Guvern, premierul Florin Cîțu a numit mai mulți prefecți și subprefecți, printre care și prefectul Argeșului, în perosana Emiliei Mateescu, susținută de USR.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata