Problemă cu bradul de Crăciun la Câmpulung!

Problemă cu bradul de Crăciun la Câmpulung! Întrebarea vine, unde va fi montat? Venim cu această întrebare deoarece centrul orașului a intrat sub lamele buldoexcavatoarelor deoarece se fac lucrări de modernizare ce au început din luna iulie!

Sărbătorile se apropie, iar asta se vede în centrul municipiului Câmpulung, iar în scurt timp vor fi montate instalaţiile luminoase, iar un brad semeț nu are cum să lipsească din peisaj!

Bradul va avea o înălțime de peste 20 de metri, o greutate de 9 tone și în jur de 70 de ani, deci îi trebuie o locație bună.

Autoritățile locale au luat în calcul să cumpere un brad artificial, deoarece este foarte greu să tai un brad, chiar dacă ai toate autorizațiile, costurile fiind foarte mari, precum și transportul prin oraș de la locul tăierii. Mai mult decât atât locuitorii din zone de unde sunt tăiați brazi, se revoltă de fiecare dată când aceștia sunt puși la pământ de lamele drujbelor, nemaiținând cont că este în interesul locuitorilor din oraș.

Primăria intenționează să extindă numărul străzilor care vor fi împodobite, iar ornamentele vor fi și ele noi. Tot din cadrul instituției publice am aflat că bradul de Crăciun anul acesta va fi montat în parcul central.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.