Procesul „Bulevardul Pardon” – la final! Prefectul Perianu: „Acțiunea demarată de Instituția Prefectului nu are la bază criterii politice!”

0

Procesul dintre Instituția Prefectului și Primăria Câmpulung pentru anularea autorizației de construcție pentru reabilitarea Bulevardului Pardon a rămas în pronunțare, urmând ca pe data de 10 februarie să fie dată o soluție. Prefectul Radu Perianu a declarat că acest proces a durat mult prea mult din cauza cererilor de amânare depuse de administrația câmpulungeană cu girul primăriței Elena Lasconi.

„Acest proces a durat mult prea mult. Au fost cinci termene de judecată, toare la cererea Primăriei Câmpulung. Probabil, doamna primar și-a dat acordul pe aceste cereri. Nu comentez apărarea pe care și-a elaborat-o cu apărătorii săi. Din punctul meu de vedere, acest proces ar fi trebuit să fie finalizat în două termene. Indiferent de soluția instanței, eu voi continua în același fel. Indiferent ce a declarat doamna primar în spațiul public că aș avea ceva cu dumneaei nu este adevărat. Am fost sesizat că există nereguli, iar acțiunea demarată de Instituția Prefectului nu are la bază criterii politice.

Nu este singura acțiune pe care am intentat-o împotriva unui UAT, ci am intentat astefl de acțiuni împotriva mai multor localități conduse de toate formațiunile politice: PSD, PNL și… doamna primar” a declarat Radu Perianu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata